Infopisteet kampuksilla vko 15 aikana!

Oletko miettinyt Work & Studyn aloittamista, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa?
Tule tapaamaan meitä infopisteelle vko 15 aikana niin kerromme lisää. Samalla voit myös osallistua leffalippujen arvontaan.

Infopisteet kampuksilla:
9.4. klo 11 – 13.00 Infopiste @ Haaga, valopiha
10.4. klo 11 – 13.00 Infopiste @ Pasila, tapahtumatori
11.4. klo 14 – 16.00 Infopiste @ Porvoo, 2402
11.4. klo 16 – 18.00 Infopiste @ Pasila, tapahtumatori

Piipahda paikalle niin kuulet tarkemmin, mistä on kyse. Ja jos otat oman läppärisi mukaan, niin voimme täyttää suunnitelman vaikka saman tien.

Nähdään infopisteillä!

Terveisin
Elina ja muu Work & Study -työryhmä

Posted in Yleinen | Comments Off on Infopisteet kampuksilla vko 15 aikana!

Work & Study esillä TKI-kärjet videokilpailussa!

Haaga-Helian Work & Study on upeasti esillä videossa, jolla Toteemi-hanke osallistuu ammattikorkeakoulujen TKI-johdon järjestämässä TKI-kärjet 2019 –kilpailuun. Toteemi on valtakunnallinen työn ja opintojen yhdistämistä edistäviä malleja kehittävä hanke, jonka yhtenä kehittämiskohteena on Work & Study -malli.

Käy tutustumassa videoihin ja antamassa oma äänesi täälllä >>
Äänestää voi 7.4.2019 saakka.

Tki-kärjet 2019 -kilpailussa ammattikorkeakoulujen TKI-hankkeet kilpailevat parhaimman videon julkaisemisesta. Kilpailuun osallistutaan tänä vuonna videoilla, joissa esitellään hankkeiden vaikutuksia ja vaikuttavuutta erityisesti hankkeen kohderyhmän näkökulmasta. Voittaja valitaan äänestämällä ja julkaistaan valtakunnallisilla amk-päivillä Kuopiossa 8.-9.5.

Posted in Yleinen | Comments Off on Work & Study esillä TKI-kärjet videokilpailussa!

YIT opinnot tradenomeille!

Oletko innokas oppimaan uutta ja hyppäämään mukaan yllättäviin haasteisiin? Haluaisitko olla kehittämässä kaupunkeja ja rakentamassa parempia elinympäristöä rakennustyömaan toimistolta käsin? YIT Opinnot Tradenomi tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku rakentamisen maailmassa. Rautaisten asiantuntijoidemme opastamana perehdyt esimerkiksi laadukkaaseen rakentamiseen, projektinhallintaan, työturvallisuuteen, johtamiseen ja aikataulutukseen.

YIT Opinnot Tradenomi on toisen ja kolmannen vuosikurssin liiketalouden ja tietotekniikan tradenomiopiskelijoille suunnattu kokonaisuus, joka koostuu kolmesta lähijaksosta, itsenäisestä työstä jaksojen välillä ja palkallisesta harjoittelusta ja kesätyöstä. Yhdessä rakennusalan opiskelijoiden kanssa järjestettävillä lähijaksoilla rakentamisen erilaiset asiantuntijamme avaavat koko rakentamisen prosessia käytännön esimerkkien kautta, ja pääset perehtymään myös pörssiyhtiön toimintaan. Opinnoissasi ja lähijaksoilla oppimaasi pääset soveltamaan käytännön työssä harjoittelujaksolla, jossa työskentelet työmaalla projektiassistenttina monipuolisissa hallinnollissa tehtävissä, ja pidät hankkeen pyörät pyörimässä. Opintokokonaisuuden päätteeksi saat meiltä ohjaajan myös lopputyöhösi. Tämän yhteistyössä Haaga-Helian ja Metropolian kanssa järjestettävän viiden opintopisteen kokonaisuuden toinen ryhmä starttaa opintomatkansa huhtikuussa 2019.

Haluaisitko kuulla lisää? Järjestämme infotilaisuuden Haaga-Helian Pasilan kampuksella 30.1. klo 16-17 tilassa 8202. Tule paikalle tutustumaan paremmin YIT Opintoihin ja monipuolisiin uramahdollisuuksiimme!

Lue lisää hausta ja hae mukaan 17.2. mennessä osoitteessa www.yitgroup.com/kesatyo

 

 

 

Posted in Yleinen | Comments Off on YIT opinnot tradenomeille!

Kevään Work & Study –suunnittelu kannattaa aloittaa nyt!

Mikäli olet kiinnostunut yhdistämään työn ja opiskelun Work & Studyn kautta, kannattaa suunnittelu kevään osalta aloittaa jo mahdollisimman pian. Selvitä ensin oman koulutusohjelmasi kurssitarjonnasta minkälaisia kursseja sinulla on tulossa ja tutustu niiden osaamistavoitteisiin. Mikäli tulevat työtehtäväsi tukevat tulevien kurssien osaamistavoitteita, on opinnollistaminen Work & Studyn avulla loistava vaihtoehto opintojen suorittamiseen.

Ota yhteyttä opinto-ohjaajaasi tai yksikkökohtaisesti seuraaviin henkilöihin:

Pasila
Liiketalous: Elina Iloranta
Digi Business: Katariina Kainu

Haaga
Marjaana Mäkelä

Porvoo
Maria Ruohtula

Vierumäki
Mika Tenhu

YAMK
Kirsti Kehusmaa

Posted in Yleinen | Comments Off on Kevään Work & Study –suunnittelu kannattaa aloittaa nyt!

Lue opiskelijoiden kokemuksia Work & Studysta!

Lisäsimme pari opiskelijatarinaa, joiden avulla pääset tutustumaan siihen mitä hyötyä Work & Studyyn osallistumisesta on oikeasti ollut. Lue tarinat täältä!

Mikäli sinulla on kokemusta Work & Studysta ja haluat jakaa sen muiden kanssa, laita sähköpostia osoitteeseen elina.iloranta@haaga-helia.fi niin otamme sinuun yhteyttä.

Posted in Yleinen | Comments Off on Lue opiskelijoiden kokemuksia Work & Studysta!

YIT Opinnot Tradenomi –ohjelma starttasi

YIT:n pääkonttorilla Helsingin Käpylässä starttasi torstaina 16.11. YIT Opinnot Tradenomi –kokonaisuus, joka on jatkoa YIT Opinnot –ohjelmalle. Haaga-Helian ja Metropolian opiskelijoille tarjottava työn opinnollistamisen ohjelma käynnistyi YIT:llä nyt ensimmäistä kertaa.

Ohjelmaan on valittu yhteensä 14 liiketalouden ja tietotekniikan tradenomiopiskelijaa, joista kaksi opiskelee Metropoliassa ja loput Haaga-Heliassa. Tradenomiopiskelijoilla on monenlaisia vahvuuksia, joista on hyötyä työmaalla: esimerkiksi IT-osaaminen, kieli- ja viestintätaidot sekä talousmaailman tuntemus.

Yksi ohjelmassa aloittavista on Haaga-Heliassa johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmassa opiskeleva Sofia Andersin, joka suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelun Triplan työmaalla. –Odotan innoissani uusia haasteita ja koulussa opitun hyödyntämistä käytännön työelämässä, hän sanoo.

YIT:n puolelta ohjelmaa koordinoiva työsuhdepäällikkö Sari Hagelberg on ohjelmasta yhtä innoissaan kuin opiskelijat. –Haemme voimaa siitä, että saamme erilaista osaamista. Opiskelijat puolestaan pääsevät näkemään, kuinka koulussa opetettavia asioita voi soveltaa käytännössä. Toiveissa on win-win-tilanne, jossa kumpikin osapuoli hyötyy.

YIT Opinnot Tradenomi koostuu kahdesta lähijaksosta, itsenäisestä työstä jaksojen välillä ja palkallisesta harjoittelusta. Ohjelmasta saa viisi opintopistettä.

Posted in Yleinen | Comments Off on YIT Opinnot Tradenomi –ohjelma starttasi

Video: Työn opinnollistaminen on vaihtoehtoinen tapa opiskella Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa.

 

Posted in Yleinen | Comments Off on Video: Työn opinnollistaminen on vaihtoehtoinen tapa opiskella Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa.