Work & Study esillä TKI-kärjet videokilpailussa!

Haaga-Helian Work & Study on upeasti esillä videossa, jolla Toteemi-hanke osallistuu ammattikorkeakoulujen TKI-johdon järjestämässä TKI-kärjet 2019 –kilpailuun. Toteemi on valtakunnallinen työn ja opintojen yhdistämistä edistäviä malleja kehittävä hanke, jonka yhtenä kehittämiskohteena on Work & Study -malli.

Käy tutustumassa videoihin ja antamassa oma äänesi täälllä >>
Äänestää voi 7.4.2019 saakka.

Tki-kärjet 2019 -kilpailussa ammattikorkeakoulujen TKI-hankkeet kilpailevat parhaimman videon julkaisemisesta. Kilpailuun osallistutaan tänä vuonna videoilla, joissa esitellään hankkeiden vaikutuksia ja vaikuttavuutta erityisesti hankkeen kohderyhmän näkökulmasta. Voittaja valitaan äänestämällä ja julkaistaan valtakunnallisilla amk-päivillä Kuopiossa 8.-9.5.

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.