YIT opinnot tradenomeille!

Oletko innokas oppimaan uutta ja hyppäämään mukaan yllättäviin haasteisiin? Haluaisitko olla kehittämässä kaupunkeja ja rakentamassa parempia elinympäristöä rakennustyömaan toimistolta käsin? YIT Opinnot Tradenomi tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku rakentamisen maailmassa. Rautaisten asiantuntijoidemme opastamana perehdyt esimerkiksi laadukkaaseen rakentamiseen, projektinhallintaan, työturvallisuuteen, johtamiseen ja aikataulutukseen.

YIT Opinnot Tradenomi on toisen ja kolmannen vuosikurssin liiketalouden ja tietotekniikan tradenomiopiskelijoille suunnattu kokonaisuus, joka koostuu kolmesta lähijaksosta, itsenäisestä työstä jaksojen välillä ja palkallisesta harjoittelusta ja kesätyöstä. Yhdessä rakennusalan opiskelijoiden kanssa järjestettävillä lähijaksoilla rakentamisen erilaiset asiantuntijamme avaavat koko rakentamisen prosessia käytännön esimerkkien kautta, ja pääset perehtymään myös pörssiyhtiön toimintaan. Opinnoissasi ja lähijaksoilla oppimaasi pääset soveltamaan käytännön työssä harjoittelujaksolla, jossa työskentelet työmaalla projektiassistenttina monipuolisissa hallinnollissa tehtävissä, ja pidät hankkeen pyörät pyörimässä. Opintokokonaisuuden päätteeksi saat meiltä ohjaajan myös lopputyöhösi. Tämän yhteistyössä Haaga-Helian ja Metropolian kanssa järjestettävän viiden opintopisteen kokonaisuuden toinen ryhmä starttaa opintomatkansa huhtikuussa 2019.

Haluaisitko kuulla lisää? Järjestämme infotilaisuuden Haaga-Helian Pasilan kampuksella 30.1. klo 16-17 tilassa 8202. Tule paikalle tutustumaan paremmin YIT Opintoihin ja monipuolisiin uramahdollisuuksiimme!

Lue lisää hausta ja hae mukaan 17.2. mennessä osoitteessa www.yitgroup.com/kesatyo

 

 

 

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.