YIT Opinnot Tradenomi –ohjelma starttasi

YIT:n pääkonttorilla Helsingin Käpylässä starttasi torstaina 16.11. YIT Opinnot Tradenomi –kokonaisuus, joka on jatkoa YIT Opinnot –ohjelmalle. Haaga-Helian ja Metropolian opiskelijoille tarjottava työn opinnollistamisen ohjelma käynnistyi YIT:llä nyt ensimmäistä kertaa.

Ohjelmaan on valittu yhteensä 14 liiketalouden ja tietotekniikan tradenomiopiskelijaa, joista kaksi opiskelee Metropoliassa ja loput Haaga-Heliassa. Tradenomiopiskelijoilla on monenlaisia vahvuuksia, joista on hyötyä työmaalla: esimerkiksi IT-osaaminen, kieli- ja viestintätaidot sekä talousmaailman tuntemus.

Yksi ohjelmassa aloittavista on Haaga-Heliassa johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmassa opiskeleva Sofia Andersin, joka suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelun Triplan työmaalla. –Odotan innoissani uusia haasteita ja koulussa opitun hyödyntämistä käytännön työelämässä, hän sanoo.

YIT:n puolelta ohjelmaa koordinoiva työsuhdepäällikkö Sari Hagelberg on ohjelmasta yhtä innoissaan kuin opiskelijat. –Haemme voimaa siitä, että saamme erilaista osaamista. Opiskelijat puolestaan pääsevät näkemään, kuinka koulussa opetettavia asioita voi soveltaa käytännössä. Toiveissa on win-win-tilanne, jossa kumpikin osapuoli hyötyy.

YIT Opinnot Tradenomi koostuu kahdesta lähijaksosta, itsenäisestä työstä jaksojen välillä ja palkallisesta harjoittelusta. Ohjelmasta saa viisi opintopistettä.

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.